Saltar a contingut

Memòria d’activitats

Gràcies a totes i a tots els que heu col·laborat en els nostres projectes, en nom de les persones que se n’han pogut beneficiar.

medicusmundi ha treballat en 137 projectes distribuïts en 22 països d’Amèrica Llatina, d’Àfrica i d’Àsia, amb un pressupost de 14.624.439 euros. Per països, on més fons s’han destinat ha estat a Perú, Mauritània, Moçambic, Marroc i Bolívia.

En l’àmbit de l’Educació per al Desenvolupament s’hi han desenvolupat més de 40 projectes. Considerades amb un enfocament de drets, les accions realitzades han abraçat la Incidència Política, l’Educació en Valors, la Sensibilització i l’Enfortiment de Xarxes. Més de mig milió de persones s’han beneficiat i/o han participat directament en les activitats programades, amb un cost superior als 403.030 euros.

medicusmundi ha comptat amb l’ajuda de 5.407 persones sòcies, 431 persones voluntàries i 4.554 donants simpatitzants, 98 contraparts, 66 finançadors públics i 18 entitats i/o col·lectius privats.

Més de 10 milions de persones van gaudir d’una millora en les seves vides l’any 2014 gràcies als projectes als quals donem suport, 6 de cada 10 d’aquestes persones, són dones.

Tria associació i any i podràs veure les memòries de les nostres associacions