Saltar a contingut

Targetes Affinity


Les Targetes Affinity de medicusmundi són unes targetes de crèdit o dèbit amb les mateixes prestacions que qualsevol altra targeta, però en aquest cas, alhora que fas les teves compres, estaràs col·laborant amb part de les comissions en els projectes de medicusmundi.
 

Targeta Affinity VISA medicusmundi - Caja Laboral

La col·laboració de medicusmundi amb Caja Laboral començà l’any 1996. Aquesta col·laboració gira al voltant de diferents activitats si bé la més coneguda és la Targeta Affinity que compta amb gairebé 8.000 usuaris. Es tracta d’una targeta de crèdit mensual amb les mateixes prestacions que la VISA Clàssica, però en aquest cas, col·labores amb part de les comissions en els projectes de medicusmundi.

Per cada targeta titular medicusmundi rep 2,5€ i per cada targeta de beneficiari 1€. A més, Caja Laboral ens cedeix un percentatge de les compres realitzades amb aquestes targetes.

Amb aquesta targeta pots realitzar compres en més de 12.000.000 establiments d’arreu del món només amb la teva signatura, i podràs obtenir diners en efectiu en més de 200.000 caixers automàtics de tot el món les 24 hores del dia. A més pots obtenir diners contra el saldo del teu compte o bé a crèdit.

Si vols, aquí pots saber-ne més d’aquesta targeta.

Targeta Affinity VISA medicusmundi - CaixaBank

La VISA medicusmundi és una targeta financera que permetrà als clients de CaixaBank identificar-se amb medicusmundi. Els clients de CaixaBank poden sol·licitar la targeta en qualsevol oficina de l’entitat i també a través del canal online.

Pel que fa a l’operativitat, pot ser utilitzada tant per a realitzar compres, com per a fer extraccions de efectiu i la resta d’operacions en els caixers automàtics. Si vols, aquí pots saber-ne més sobre aquesta targeta.

Targeta Affinity VISA medicusmundi - Bankia

És una de les targetes incloses en el projecte ONG de Bankia. D’aquesta manera, Bankia cedeix a medicusmundi el 50% dels beneficis obtinguts per l’ús de la targeta en els establiments comercials.

Es tracta d’una targeta personalitzada amb la imatge i el logo de medicusmundi, que s’emet en la modalitat de dèbit o de crèdit. Actualment el nombre d’usuaris és de gairebé 2.000 persones.

Si vols, aquí pots saber-ne més d’aquesta targeta.