Saltar a contingut

Nota legal

Informació general en compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), Llei 34/2002 d’11 d’octubre.

Titularitat de web

  • Domini: www.medicusmundi.es
  • Titular: medicusmundi
  • Domicili social: C/Lanuza 9, 28028 Madrid.
  • Tel.: 913 19 58 49
  • Fax: 913 19 57 38
  • Correu electrònic: prensa@medicusmundi.es
  • C.I.F: G-804 54 549
  • Núm. de Registre: F-1430 (Registre Nacional d’Associacions del Ministeri de l’Interior)

Condicions generals d’utilització

1. Limitacions d’ús

L’accés a aquest portal té caràcter gratuït i la seva visualització no requereix subscripció prèvia a cap mena de registre, excepte per al personal de medicusmundi que requereixi l’accés a Zona Mundi, l’àrea de treball privada de l’organització en aquest web.

Els usuaris hauran d’utilitzar la informació continguda en aquest portal en compliment de la legislació aplicable en cada cas, tot respectant els drets de propietat intel·lectual de medicusmundi o de tercers.

L’usuari es compromet a no realitzar, a través dels serveis que medicusmundi posa a la seva disposició, cap acció que causi danys o alteracions dels continguts, ni obstaculitzi el bon funcionament del web, ni que causi problemes tècnics de cap mena, ni hi transferirà elements susceptibles de portar virus informàtics o de danyar, interferir o interceptar total o parcialment el present web, així com a no intervenir o alterar el correu electrònic d’altres usuaris.

En cap cas medicusmundi serà responsable de l’ús inadequat d’aquest portal, dels seus continguts o de les conseqüències que el dit ús pugui originar.

2. Limitació de responsabilitat

medicusmundi no garanteix que les seves pàgines estiguin operatives, ni que els seus continguts siguin complets, exactes o fiables en tot moment.

També es reserva el dret a modificar en qualsevol moment, sense previ avís, els continguts d’aquest web i les condicions generals d’accés.

En cas d’efectuar operacions de manteniment, de reparació, d’actualització o de millora dels serveis, medicusmundi té dret a suspendre temporalment i sense necessitat de preavís l’accés al present web, així com a reservar-se el dret de prestació o cancel·lació dels serveis, sense causar perjudici, per la qual cosa procurarà assabentar-ne els usuaris, sempre que les circumstàncies li ho permetin.

D’aquesta manera, s’exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol mena que puguin derivar-se de la manca de disponibilitat o de continuïtat del funcionament del web, dels seus serveis i la utilitat que els usuaris hagin pogut atribuir al present web.

3. Altres condicions

Les presents condicions generals d’utilització i totes les relacions que s’estableixin entre l’usuari i medicusmundi es regiran per la legislació espanyola.

La utilització del web implica l’acceptació d’aquestes condicions.