Saltar a contingut

Testament Solidari

Inclou medicusmundi al teu testament i heretaran salut.

Incloent medicusmundi al teu testament estaràs contribuint que la salut sigui un dret a l’abast de tothom, més enllà de fronteres, cultures, races, sexe i religions.

Aspirem a viure en un món on tots i totes puguem gaudir de bona salut. Amb aquesta iniciativa ajudaràs a prevenir malalties i a millorar les condicions de salut de moltes persones que es troben en situació de privació o carència.

Per què deixar un llegat o incloure medicusmundi al teu testament?

Perquè a medicusmundi aspirem a viure en un món on totes i tots puguem gaudir de bona salut. Incloent medicusmundi al teu testament, a més de deixar la teva herència als teus éssers estimats, pots destinar una part o la totalitat per a continuar ajudant en el futur a les persones més vulnerables.

Així, la teva solidaritat s’estendrà a moltes parts del món i continuaràs contribuint a fer que la Salut sigui un Dret a l’abast de totes les persones.

Com ho faig?

No és necessari disposar d’una gran fortuna per a compartir-la amb medicusmundi contribuir a fer que la Salut sigui un Dret a l’abast de totes les persones.

Incluir tus deseos en el testamento es sencillo. Si todavía no has hecho testamento o deseas modificarlo, puedes realizar tu testamento aquí .

También puedes visitar la campaña de legados solidarios www.legadosolidario.org , de la que formamos parte  junto con otras ONG, e informarte de qué es un legado solidario o de cómo organizar tu testamento y dejar una Herencia o un Legado Solidario. En este vídeo de un minuto puedes conocer de forma resumida la campaña. Hay deseos de que cambien el mundo.

Contacta

Si estás interesado/a, solicita más información contactando con nosotros en el 902 101 065 o escribiéndonos un correo electrónico a  federacion@medicusmundi.es .