Saltar a contingut

Jornades Internacionals de Violència de Gènere i Salut a Barcelona

El  propers dies 7 i 8 de febrer organitzem a Barcelona unes Jornades Internacionals de Violència de Gènere i Salut. Un intercanvi d'experiències entre diverses ciutats: Riberalta (Bolívia), Quito (Equador), Sarajevo (Bòsnia i Hercegovina), Maputo (Moçambic) i Barcelona. 

"Qualsevol que sigui la llibertat per la que lluitem, ha de ser una llibertat basada en la igualtat." Judith Butler

En el marc del desenvolupament de diferents projectes de cooperació internacional relacionats amb el tema de violència de gènere, neix la idea d’organitzar una trobada a Barcelona per donar a conèixer realitats, reptes i progressos en temes de gènere entre països de tres continents: Àfrica, Amèrica Llatina i Europa. 

Serà un espai per compartir coneixements, bones pràctiques, encerts i desencerts i reptes de futur per poder afrontar i combatre la violència de gènere de manera més efectiva i eficient, millorant també l'atenció a les víctimes i la salut de les dones arreu. 

Aquestes jornades compten amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona (Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional), l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i amb la col·laboració de l’Institut Català de la DonaCircuit Barcelona Contra la Violència Masclista i Barcelona Activa.

Inscripcions gratuïtes omplint aquest formulari.

PROGRAMA. 

Lloc: Edifici MediaTIC - Sala Cibernàrium. C / Roc Boronat, 117, 08018 Barcelona (Districte 22@)

Horari: Dijous 7 matí i tarda | Divendres 8 matí.

Format de les jornades: seran en castellà i estaran dinamitzades per membres de NUS, especialistes en temes de gènere, teatre de les oprimides i treball per processos.

Més informació AQUÍ.