Saltar a contingut

Uneix-te al nostre equip

Sumar-te al nostre equip és comprometre’t amb la lluita contra la pobresa i l’accés universal a la salut. medicusmundi publica periòdicament els llocs vacants en procés de selecció, indicant-hi els requisits necessaris i com pots fer-nos arribar la teva candidatura. Informa’t de les ofertes de feina disponibles.

Si vols formar part del voluntariat mundi, aquí pots conèixer les nostres necessitats i veure quines s’adeqüen al teu perfil i interessos. Ens calen persones com tu, actives, flexibles, i compromeses per tal de construir un món més equitatiu i assumir, entre tots i totes, un compromís transformador. Ens hi acompanyes?

  • TÈRMES DE REFERÈNCIA (TdR) SERVEIS DE COMUNICACIÓ.

    dijous, 1 de febrer de 2024

    Servei de comunicació per als projectes: “SALUT, DRETS, ACCIÓ: Salut Planetària com a resposta als reptes globals” finançat per l’Ajuntament de Barcelona i “Salut, Drets, Acció, Activisme i cultura per a contribuir a la Salut Planetària” finançat per l’Agència Catalana de Cooperació. Des de Medicus Mundi Mediterrània busquem una entitat de comunicació de l’economia social i solidaria per portar a terme la comunicació i la gestió de les xarxes socials del projecte segons les següents