Saltar a contingut

Testament Solidari

Inclou medicusmundi al teu testament i heretaran salut.

Incloent medicusmundi al teu testament estaràs contribuint que la salut sigui un dret a l’abast de tothom, més enllà de fronteres, cultures, races, sexe i religions.

Aspirem a viure en un món on tots i totes puguem gaudir de bona salut. Amb aquesta iniciativa ajudaràs a prevenir malalties i a millorar les condicions de salut de moltes persones que es troben en situació de privació o carència.

Per què deixar un llegat o incloure medicusmundi al teu testament?

Perquè a medicusmundi aspirem a viure en un món on totes i tots puguem gaudir de bona salut. Incloent medicusmundi al teu testament, a més de deixar la teva herència als teus éssers estimats, pots destinar una part o la totalitat per a continuar ajudant en el futur a les persones més vulnerables.

Així, la teva solidaritat s’estendrà a moltes parts del món i continuaràs contribuint a fer que la Salut sigui un Dret a l’abast de totes les persones.

Com ho faig?

No és necessari disposar d’una gran fortuna per a compartir-la amb medicusmundi contribuir a fer que la Salut sigui un Dret a l’abast de totes les persones.

Incloure els teus desitjos al testament és senzill. Si encara no has fet testament o desitges modificar-lo, pots fer el teu testament aquí.

També pots visitar la campanya de llegats solidaris www.legadosolidario.org, de la qual formem part juntament amb d’altres ONG, i informar-te de què és un llegat solidari o de com organitzar el teu testament i deixar una Herència o un Llegat Solidari. En aquest vídeo d’un minut pots conèixer de manera resumida la campanya. Hi ha desitjos que canvien el món.

Contacta

Si estàs interessat/da, sol·licita més informació contactant amb nosaltres al 902 101 065 o escrivint-nos un correu electrònic a federacion@medicusmundi.es.